Nyheter

Båtplatser vid fasta bryggan 2023

De fyra båtplatserna vid fasta bryggan lånas ut till olika medlemmar varje år. Styrelsen fördelar platserna. Den som är intresserad av en plats för sommaren 2023 bör kontakta styrelsen snarast.

Från Festkommitten: Aktiviteter i sommar

Sommeren på Tofterna Ferien/semester nærmer seg og med det starter sommerlivet på Tofterna. For at alle skal ha mulighet til å delta på de ulike felles aktivitetene som hender, informerer vi på hjemmesiden. Årsfest på stranden 16

Arbetsdag lördag 2 juli

Meddelande från styrelsen (Björn A) Barkespade = Barkjärn Ryddesag = Röjsåg --------------------------- Vi skal ha en dugnad/arbeidsdag lørdag 2. juli. Oppgaver: Vedlikehold (maling) av gammelt pumpehus på toppen av bakken ved Leif-Tore og Bente Fjerne groing på brygga med barkespader Fjerne kvist på fellesområder fra i fjor

Intresse för båtplats vid fasta bryggan?

De fyra båtplatserna vid fasta bryggan lånas ut till olika medlemmar varje år. Styrelsen fördelar platserna. Den som är intresserad av att låna en båtplats för sommaren 2022 kontaktar styrelsen snarast.

Vattnet stängdes av 20 nov

Sommarvattnet blev avstängt lördag 20 nov

Båtplatser vid fasta bryggan

Tre medlemmar har visat intresse för båtplatserna vid fasta bryggan. Eftersom det finns fyra bryggplatser var styrelsens jobb enkelt i år. De tre som har sökt plats för 2021 är: Björkhammar Ouren Gjendem En plats var kvar, men är nu (1/7) tingad av Dam-Nielsen

Anmäl intresse för båtplatserna vid fasta bryggan

Rätten att använda de fyra båtplatserna vid fasta bryggan delas ut av styrelsen till olika medlemmar varje år. Den som är intresserad av att ha en av dessa platser sommaren 2021 anmäler intresse om detta till styrelsen, gärna så snart som möjligt.

Sommarvattnet sätts på.

Robban ser till att de som firar påsk på Tofterna kan göra det med rinnande vatten.

Sommarvattnet stängs av lördag 28/11

Välkommen till vår nya föreningssida

Den nya hemsidan är här. Många förbättringar och flera nya möjligheter. Allt är inte färdigt ännu, men så fort det blir en regnig vecka kommer mer från vårt arkiv att läggas in.
  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.
Antal besök